БОТОКС И ФИЛЪРИ

БОТОКС ЗА ИЗГЛАЖДАНЕ НА БРЪЧКИ / ЧЕЛО, ОЧИ, ШИЯ / ПРИ ПРЕКОМЕРНО ИЗПОТЯВАНЕ

БЕЙБИ БОТОКС

ВЕГАН БОТОКС

Много млади момичета експериментират с инжектиране на ботулинов токсин, който изглажда бръчките, но и блокира мимиката. Хубавото е, че вече (от около година) се предлага супермодерен растителен ботокс, който е напълно безвреден и подходящ и за много младите жени, както разбира се и за всички възрасти. 
Този растителен коктейл, близък като ефект до ботулиновия токсин, може да се използва без ограничения във възрастта. Той е тип мезотерапия. Не се поставя в дълбочина като ботулиновия токсин, блокирайки мускулатурата на лицето, а по-повърхностно. Ефектът е релаксиране и изглаждане на кожата!

Коктейлът има запълващ ефект, каквото е действието на хиалуроновата киселина. Неговата активна съставка е букет от 5 олигопептида. Към тях има добавен биоревитализиращ коктейл, както и нестабилизирана хиалуронова киселина. Олигопептидите представляват особени белтъчни молекули, които имат способността да понижават освобождаването на ацетилхолин. Именно ацетилхолинът е този, който кара мускулите да се съкращават и е отговорен за мимическите бръчки.

Процедурата е безболезнена!

Инжектирането на коктейла се прави в зоните на поставяне на ботулиновия токсин – между веждите при гневната точка, по орбитата на долния клепач, в основата на носа – от двете страни, два пръста над веждата – в областта на челото. Този коктейл може да се инжектира и в областта на шията – там, където с годините се оформя двойна брадичка. Получава се ефектът „шия Нефертити“. Поставянето на коктейла се прави веднъж седмично, четири поредни седмици, за да има натрупване. Терапията се прилага от 1 до 3 пъти годишно, както е при ботулиновия токсин.

След процедура не се ходи на сауна.
Двайсет и четири часа след поставянето на коктейла не е добре да се ходи на сауна, парна баня или хамам.
По отношение на излагането на слънце ограничения няма.

ФИРЪЛИ

ПОПЪЛВАНЕ И СКУЛПТУРИРАНЕ НА СКУЛИ


ИЗГРАЖДАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА БРАДИЧКА

СКУЛПТУРИРАНЕ НА НОС

Scroll Up