Естетични процедури за тяло

МЕЗОТЕРАПИЯ ПРИ БРИЧОВЕ

МЕЗОТЕРАПИЯ С ДЕРМАПЕН

Микроиглената мезотерапия възобновява изцяло клетките на кожата, събужда производството на колаген и фибробласти, подобрява кръвообращението.
Използват се различни коктейли от витамини, минерали, ензими, протеини и хиалурон, които благодарение на микроубожданията влизат в мезодермата. По този начин, не само започва образуването на нов колаген, но кожата става по-плътна и здрава, изгладена и свежа.

Много подходяща при белези, разширени пори, бръчки и фини линии.
Искате кожата Ви да сияе? Възползвайте се от промоцията: 3 на цената на 2 процедури (ДО КРАЯ НА М.НОЕМВРИ цената е 100лв. на процедура и включва: подготовка на кожата за манипулация, мезотерапия с избран специално за нуждите на кожата коктейл от НАТУРАЛНИ активни вещества и маска).

МЕЗОТЕРАПИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ЦЕЛУЛИТ

МЕЗОТЕРАПИЯ ЗА РАЗГРАЖДАНЕ НА МАЗНИНИ

МЕЗОТЕРАПИЯ ЗА СТЯГАНЕ НА КОЖАТА

КОМБИНИРАНА МЕЗОТЕРАПИЯ

ВАКУУМ + RF + LED

ПРЕСОТЕРАПИЯ С ВГРАДЕНА САУНА И ЦЕЛУТРОН

RF БОДИ ЛИФТИНГ

LPG

ЛЕЧЕНИЕ С ЛЕД

КОРАЛ


КАВИТАЦИЯ (ултразвукови вълни )


Ултразвуковата кавитация е най-новият и за момента най-мощният нехирургичен метод в борбата с локалните мастни натрупвания и целулита и не случайно е наричана „нехирургична липосукция”. С кавитация може да се промени формата на тялото си, да се намали целулита, мастните образувания и натрупвания в проблемните зони, без да се уврежда целостта на тъканите ни.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА МЕТОДЪТ КАВИТАЦИЯ

Кавитацията редуцира телесното тегло с помощта на ултразвукови вълни с честота 36 – 38 kHz. Те проникват в кожата и предизвикват ограничаване на обема на мазнините и течността в тъканите. Методът използва контролирани високочестотни вълни, които предизвикват образуването на микро-мехурчета във водната част на междуклетъчната среда, които се спукват за много кратко време – хилядни части от секундата. Така се получава процес на многократно образуване и спукване на множество микро-мехурчета, което води до многократно повтарящо се редуване на повишено и понижено налягане в околоклетъчната среда. При това вариращо налягане, мембраните на мастните клетки /адипоцити/ се спукват и натрупаните в тях мазнини навлизат в междуклетъчното пространство. От там те се извеждат от организма с помощта на лимфната и отделителна система.

КАК СЕ ИЗВЪРШВА ПРОЦЕДУРАТА?

Процедурата се извършва с апатат, който е мощен ултразвуков генератор. Акустичната кавитационна технология (AКT) динамично генерира честоти около 38 KHz, които увеличават резонансния ефект върху мастните клетки. Това води до вътреклетъчно разрушаване на връзките между адипоцитите и като траен ефект се получава разрушаване на мембранните им стени..Апарата Sorisa е разработен да извършва процедури върху адипозни зони и целулит. Има видими и трайни резултати, които почти могат да се сравнят с липосукция, като същевременно липсва неудобството от инвазивна интервенция. Апаратът има три механизма на действие:

ЛИПОЛИЗА – Първоначалното действие е фокусирано върху триглицеридите (TGs) в мастните клетки: клетъчните връзки се разпадат на свободни мастни киселини и глицерол. Свободните мастни киселини, които са неразтворими във вода, се свързват с веществото албумин и чрез него се пренасят към черния дроб или други органи, които имат нужда от тези високоенергийни съставки. С други думи, мастните киселини, освободени от третираните мастни клетки, се обработват от организма по естествения път, който природата е определила за пренасянето на мазнини.ЛИПОКЛАЗИЯ.
Така трайно се разрушава мембраната на мастните клетки и по този начин освобождава триглицеридите от самите клетки. Голяма част от триглицеридите се разпадат на свободни мастни киселини и глицерол, които се обработват от организма по описания по-горе начин. В случай, че триглицеридите не се разпаднат, те се свързват с липопротеини с ниска плътност, намиращи се в лимфата. Тези липопротеини се разграждат и така биват траспортирани към черния дроб, където се разпадат на свободни мастни киселини и глицерол.
ЛИПОИНДУКЦИЯ – Получава се след изменението на мембраната на мастните клетки след кавитационния ефект. Обработената мембрана губи някои от своите качества, в случай, че не е разрушена, като по този начин не е в състояние да се регенерира. Имунната система я разпознава като „чужда” и микрофагите я унищожават. Освободените триглицериди, или техните производни, се изхвърлят от организма чрез урината – по естествен метаболичен начин.

Апаратът щади кръвоносните съдове, периферните сензорни нерви и съединителната тъкан. Тъй като ефектът е локализиран на определена дълбочина, разположената отгоре тъкан не се поврежда, защото няма почти никакво загряване в нея.

ОСОБЕНОСТИ:

На един сеанс не може да се третират повече от 5 – 6 квадранта /един квадрант е равен на 10х10 сm/. Не се обработва цялото тяло, както е при другите методи, а се обработва група проблемни зони. Новата технология и клинични изпитания налагат това с цел по-голяма ефективност, защото при кавитацията се разрушават по-голям брой мастни мембрани и се натрупват по-големи количества свободни мастни киселини /TGs/, които се насочват към черния дроб. На организма е необходимо повече време да преработи тези отпадни продукти и по естествен метаболитен начин да ги изхвърли.

КОГА СЕ ВИЖДА РЕЗУЛТАТЪТ ОТ ПРОЦЕДУРАТА:

И трите механизма водят до бързо и безболезнено премахване на мастните депа, в резултат на което обиколката на третираната зона намалява видимо и трайно още през първите 3 – 4 сеанса – до 1 см на процедура. Има видими и трайни резултати, които могат да се сравняват с тези след липосукция, но без недостатъците на инвазивните интервенции. Тялото трайно се моделира за 2 – 3 месеца .

КОЛКО ПРОЦЕДУРИ СА НЕОБХОДИМИ:

Правят се общо 6 – 8 процедури – по 1 път седмично. За добър и траен ефект препоръчително е процедурите да се съчетават с прием на хранителни добавки за ускоряване на обмяната на веществата, и правилен двигателен режим – най-малко 3 км ходене на ден или фитнес.

СЪЧЕТАВАНЕ С ДРУГИ ПРОЦЕДУРИ:

С всички познати методи на лимфен дренаж – ръчен и вакуумен. Частичният е задължителен след всяка процедура. Цялостният се прилага през 1 – 2 процедури.

Най-добре се комбинира с радиофреквенция, защото тя стяга и стимулира колагена и бързо възстановява еластичността на отпуснатата кожа в зоната на изпразнените мастни депа.

ЦЕНА РЕДУКЦИЯ НА МАСТНИ НАТРУПВАНИЯ И ЦЕЛУЛИТ С УЛТРАЗВУК зона (квадрант 12 х12 см) 20.00лв.
Процедурата е с продължителност 39 минути и могат да се обработят най-много 6 зони.
Препоръчителен брой процедури: от 6 до 10.Провеждат се 1 път седмично.Цялостен лимфодренаж след всяка процедура значително увеличава и затвърждава резултатите.


КРИОТЕРАПИЯ

Процедури с ЛЕД и електролиза (противооточно, противововъпалително, обезболяващо действие). При псориазис, мастна себорея, витилиго, разширени вени. Силно подмладяващ ефект, прекрасно действие при целулит.

КИСЛОРОДНА МЕЗОТЕРАПИЯ + ВДИШВАНЕ НА ЧИСТ КИСЛОРОД

МИКРОНИЙДЛИНГ

РАДИЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ ЗА ТЯЛО

В последно време радиочестотния лифтинг се наложи сред естетичните процедури, заради своята ефикастност и бързи резултати. Прилага се в процедурите за стягане (лифтинг) на кожата по цялото тяло; подмладяване и изглаждане на бръчките на лицето, шията и деколтето; редуциране на мастните натрупвания.

Радиочестота загрява дълбоките подкожни слоеве чрез ислъчване на електрически ток с висока честота (над 0,5 Mhz). Клетките в тялото възприемат електрическия ток с висока честота като източник на енергия, а не като електричество. В трите слоя на кожата – епидермис, дерма (същинска кожа) и хиподерма (подкожие) затоплянато е различно в зависимост съпротивлението, което указват на радиочестотния поток. На повърхността на кожата температурата достига 40° С, в дермата и хиподермата – достига и надминава 60° С. Загряването усилва кръвопотока и обмяната в третираните зони и стяга колагеновите влакна. Те се свързат и прегрупират и се доближават до вида на младите кожни структури. Фиброобластите (клетките, произвеждащи колаген и други структурни белтъци) се стимулират и започват производство на нов колаген. Мастната тъкан на хиподермата оказва по-голямо съпротивление на  радиочестотния поток и по тази причина  се загрява по-бързо и достига и до по-висока температура от дермата.
Загряването на мастните клетки повишава метаболизма им и те намаляват като освобождават течни масти (мастни киселини) в междуклетъчното пространство, които постъпват в лимфо, а след това в кръвообръщението и през черния дроб се изхвърлят от организма.

Ефектът от радиочестотния лифтинг е: СТЯГАНЕ И ПОДМЛАДЯВАНЕ НА КОЖАТА,РЕДУЦИРАНЕ НА МАСТНИТЕ НАТРУПВАНИЯ,СКУЛПТУРИРАНЕ НА ТЯЛОТО И ОТСТРАНЯВАНЕ НА ЦЕЛУЛИТА.

Процедурите са приятни и неболезнени. Ефектът се усеща още след първата процедура – прибиране и стягане. Броя на процедурите е от 6 до 10. Поддържащи процедури след постигане на желания резултат се провеждат на всеки 4-6 седмици. Продължителността на процедурите са от 10 до 30 минути и зависят от площта, която искаме да третираме. Използва се охлаждащ гел или моделиращ серум за тяло.

Scroll Up