МЕЗОТЕРАПИЯ ЗА ТЯЛО

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА МЕЗОТЕРАПИЯТА?

Мезотерапията е метод, при който чрез многократни убождания в епидермиса и дермата се вкарват подходящи „коктейли“ от витамини, минерали, аминокиселини, олигоелементи, хиалуронова киселина, колаген, аскорбинова киселина, хомеопатични или лекарствени средства и др. Понякога на мястото на убождането може да се образува лека подутина, която изчезва напълно в рамките на 24 часа. Резултатът е уплътняване, подобряване и стягане еластичността и вида на кожата, изглаждане на финните линии и бръчки. Кожата на лицето изглежда по-млада и по-свежа и по-сияйна. Този метод е подходящ, както за жени, така и за мъже.

Какви са показанията за тази процедура? Повяхнала кожа с финни бръчици. Локални мастни натрупвания /двойна брадичка/Разширени пори на кожата. Суха кожа. Акне. Целулит. Косопад. Стрии.
Зони на приложение. Лице, шия, деколте, ръце, тяло, скалп.

Кои са основните предимства на мезотерапията? Подобрява кръвообращението, засилване обмяната на веществата, стимулиране развитието на нови клетки, възвръща еластичността на кожата, чрез стимулиране производството на еластин, колаген и фибробласти. Ефективно подмладява кожата.

Как да изберем най-подходящите съставки за нас?

В зависимост от състоянието на кожата и съответния проблем на човека, специалиста подбира най-подходящите продукти. Подходът е винаги индивидуален.

Каква е продължителността на процедурата?

Времетраенето на процедурата е между 10-25мин. мин., в зависимост от зоната, която ще бъде обработвана.

Какво е усещането по време на процедурата?

Манипулацията е слабо болезнена и предизвика лек дискомфорт. По време на процедурата могат да се прилагат локални обезболяващи средства. Възможни са нежелани ефекти като зачервяване и лек оток в третираната зона, сърбеж, парене, които изчезват в рамките от няколко часа до 1-2 дни.

Колко процедури се правят за постигане на желания ефект?

За постигане на оптимален ефект е необходим курс от 4-6 процедури. През първият месец се извършват четири /през 7 дни/. По време на вторият месец се правят две процедури /през 14 дни/, а третият месец – една процедура. Ефекта се запазва до 6-8 месеца след процедурите.

Необходимо ли е да се полагаме някакви допълнителни грижи за кожата след процедурата?

Няколко часа след процедурата да се избягва нанасянето на
декоративна козметика и други козметични средства.

Има ли сезонност за извършване на процедурите?

Това са процедури, които не зависят от сезона и могат да се правят
целогодишно.

МЕЗОТЕРАПИЯ ПРИ БРИЧОВЕ

МЕЗОТЕРАПИЯ С ДЕРМАПЕН

Микроиглената мезотерапия възобновява изцяло клетките на кожата, събужда производството на колаген и фибробласти, подобрява кръвообращението.
Използват се различни коктейли от витамини, минерали, ензими, протеини и хиалурон, които благодарение на микроубожданията влизат в мезодермата. По този начин, не само започва образуването на нов колаген, но кожата става по-плътна и здрава, изгладена и свежа.

Много подходяща при белези, разширени пори, бръчки и фини линии.
Искате кожата Ви да сияе? Възползвайте се от промоцията: 3 на цената на 2 процедури (ДО КРАЯ НА М.НОЕМВРИ цената е 100лв. на процедура и включва: подготовка на кожата за манипулация, мезотерапия с избран специално за нуждите на кожата коктейл от НАТУРАЛНИ активни вещества и маска).

МЕЗОТЕРАПИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ЦЕЛУЛИТ

Процедурата дава добри резултати,  защото при нея се въздейства и върху по-дълбоките нива на целулита, а не само на повърхностния слой. Въведеният коктейл от вещества спомага за разграждане на липидните депа, стимулира метаболизма, предизвиква силна микроциркулация на кръвта и спомага за изхвърлянето на натрупаните токсини. Разбира се, мезотерапията трябвада бъде придружена от здравословно хранене и спорт,  за да се запази ефектът по-дълго.

Основни съставки

Мезотерпията за тяло е коктейл от естествени съставки. Например:

Фосфатидилхолин или артишок плюс L-карнитин и органичен силиций

Фосфадитидилхолин:

спомага за трансформирането на мазнините в енергия. Като резултат от действието му седалищните части, бедрата, горните части на ръцете и корема намаляват обема си . Това е естествена съставка, напълно сигурна и безвредна за организма.

L-карнитинът действа като транспортира мазнините.

Органичният силиций действа стягащо на кожата.

Артишоковата мезотерапия няма равна на себе си в борбата с целулита.Екстракта от растението артишок се използва,тъй като съдържа в себе си съставки,които активизират процесите на регенерация на съединителната тъкан,на изчистване на кръвта и извеждането на токсините и шлаките от тялото.Има лимфодрениращи свойства.

Приложение

Броят на процедурите зависи от типа и състоянието на кожата. Резултатите са видими след първата процедура.

Препоръчва се по една терапия на 10-12 дни за 4-6 процедури . Подобрява еластичността на кожата без да оставя белези или увреждания.

За максимален ефект се препоръчва комбинирането на мезотерапията с ръчен  антицелулитен масаж или апаратни процедури с Корал (чудесен фитнес за мускулите  – стягане и разтягане, изкарване на задържаната вода с дълбокотъканният масаж, който прави и стягане на кожата. И като БОНУС  към него  – стягат се влагалищните мускули и тазовото дъно) или RF (радиочестота – апарат, който допълнително помага за доразграждането на мазнините и стяга кожата).

МЕЗОТЕРАПИЯ ЗА РАЗГРАЖДАНЕ НА МАЗНИНИ

МЕЗОТЕРАПИЯ ЗА СТЯГАНЕ НА КОЖАТА

КОМБИНИРАНА МЕЗОТЕРАПИЯ

ВРЕМЕТРАЕНЕ

ПОДХОДЯЩА ВЪЗРАСТ

ЗОНИ НА ПРИЛАГАНЕ

МЕТОДИ

ПЕРИОД НА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Запазете своя безплатен тридесет минутен час за преглед и консултация!

ЗАПАЗИ ЧАС

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Scroll Up