МИКРОБЛЕДЙНГ

МИКРОБЛЕЙДИНГ

Това е ръчен метод за рисуване на косми на веждите и е усъвършенстван отговор на съществуващите методи за перманентна пигментация или усъвършенстван перманентен грим (класифициран като полу-перманентен грим), но процедурата и резултатите са различни от тези на перманентната пигментация. С тази процедура се създават напълно естествени и красиви вежди. Метода не включва оскубване на косъмчетата – всеки косъм се рисува един по един докато не се постигне перфектен и 100 натурален вид на веждите Ви!
Тази процедура е предназначена за хора, които искат да имат ЕСТЕСТВЕН вид на веждите. Трябва да се отбележи, че косъмчетата Ви продължават да растат безпрепятствено. Резултатът е толкова естествен, че е почти невъзможно да се забележи, че косъмчетата са щриховани.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ МИКРОБЛЕЙДИНГ?

  • Защото всеки косъм от липсваща част на Вашата вежда е рисуван индивидуално като по този начин се достига 100% естествен вид.
  • Защото Ви е писнало да рисувате веждите си всяка сутрин.
  • Защото искате да изглеждате натурални дори, когато сте на море или спортувате.
  • Защото искате да спите 20 мин. повече и да се събуждате в спретнат ви.
  • Защото ще направите лицето си още по-младо и щастливо.
  • Защото ще подобрите самочувствието си!

ПРОЦЕДУРАТА ПО МИКРОБЛЕЙДИНГ

Консултация относно желанията Ви и оценяване на настоящата ситуация
Дигитално измерване на симетрията, заснемане (по желание на клиента).
Предварително скициране до достигане на 100% удовлетворение.
Тест напасване на цвета на пигмента спрямо цвета на Вашата кожа и косъм.
Поставяне на обезболяващ крем (по желание).
Започване на щриховане до достигане на перфектен вид.

Процедурата е почти безболезнена, рядко може да причини леко зачервяване на кожата , което обикновенно изчезва след 30 минути.

Отделено време за процедурата: Между час и два часа.
От един до три месеца след процедурата, може да се направи корекция при необходимост. Корекцията,ако е необходима включва ретуш на косъмчета,които са леко избледнели.

Дълготрайност на микроблейдинг:

Пигментите, които се инжектират в кожата се запазват видими до година и половина, но тяхната дълготрайност зависи от типа кожа и поддържането на веждите.

Всеки вид кожа е различен и реагира по различен начин на пигментацията, в зависимост от определен брой фактори (излагане на слънце,вид кожа и др.)

Препоръчва се освежаване на пигмента след приблизително една година.

Безопасност на микроблейдинга:

Процедурата използва АC пигменти (минерални пигменти, които са нетоксични и хипоалергенни).
Работните условия са 100% стерилни.
Съблюдават се задължително хигиенни условия.

За Боите “SofTap”:

Цветовете на Softap®️ имат отлична репутация за безопасност от самото си създаване през 1988. Всички пигменти са хипоалергични, менерални и са успешно използвани дори върху най-чувствителните клиенти.
Тяхната кремообразна консистенция и невероятна издръжливост са ги превърнали в най -желания продукт за професионалистите занимаващи се с микроблейдинг.

Избиране на пигмент:
Когато се избира правилния цвят за вежди, е важно да се избере не само според цвята на косата, но и за естествения цвят на веждата.
Много от нас боядисват косата си и планират да го правят и за в бъдеще-било то и с различни часове. Как да се подготвим за това?
Според трите главни палитри,които определят Вашия цвят: студени, неутрални и топли.

За консултация или запазване на час позвънете на: 0888616620 📞

Scroll Up