ПИЪРСИНГ

МАЛКО ЗА ПИЪРСИНГА!

Пробиването на пиърсинг може да боли ако е изпълнено неправилно. Пробиване, изпълнено от  професионалист, ще отнеме само 1-2 секунди, което значи, че болката е минимална.

Въпреки, че пробиването на пиърсинг е различно изживяване за всеки отделен човек, може да се сравни с убождане от игла при взимане на кръв. Упойката е излишна и болезнена и може да удължи заздравителния период, да причини ненужно кървене, подуване или алергична реакция.

!!!Забележка: Всякакви видове наркотици само ще засилят чувството за болка и страх. Алкохолът ще предизвика ненужно и прекалено кървене. Всички наркотични вещества трябва да се избягват преди и след пробиването за период от 24 часа.

ИЗПОЛЗВА ЛИ СЕ ПИСТОЛЕТ?


Да, но само за нос и меките части от ухото.
Пистолет не се използваза пробиване на тяло. Пистолетите са неточни, по-болезнени и по-малко безопасни от използваните стерилни игли и канюли.

КАК СЕ ИЗВЪРШВА ПРОБИВАНЕТО?

Процедурата е проста, но е важно да се знаят характерните особености. Инструментите и бижуто трябва да са стерилизирани. Мястото на пробиване трябва да се почисти с дезинфектант. Поставянето се реализира най-добре с използването на хирургически неръждаеми инструменти и игли или канюли за еднократна употреба, които са предназначени за медицински манипулации.

Маркирането на точното място за пробиване от двете страни е много важно от здравословна и естетична гледна точка. Неправилното поставяне може да предизвика изхвърляне, белези или дори нервна криза.

След като пробиването е осъществено, обецата се пъха в специалния шлаух. който е върху иглата и се изважда от дупката отвътре навън без повече дискомфорт. Пробитото място се почиства с дезинфектант.

!!! Уверете се, че човекът, който извършва бодипиърсинг, има достатъчно опит за това!

КОГА МОЖЕТЕ ДА СИ НАПРАВИТЕ ПИЪРСИНГ ПРИ НАС?

Ние си запазваме правото да откажем обслужване на всеки.

В допълнение следват причините, съгласно които пробиването няма да бъде извършено:
✔Приемате лекарства или имате алергии към метали.
✔Имате здравословни проблеми, които биха забавили зарастването.
✔Ако сте под въздействието на алкохол или наркотици.
✔Ако желаете пробиване в област, която може да постави възможен здравословен риск.
✔Вие желаете повече пробивания наведнъж.
Ние препоръчваме да не правите прекалено пробивания за кратък период.

Да ходите на работа, да спортувате и пътувате е ОК.
Плуване, гореща вана. парна баня и сауна е добре да се избягват през заздравителния период (7-10дни). За обеца на пъпа, си прецените начина  на обличане. Всички тесни дрехи върху пъпа могат да раздразнят мястото и да увеличат заздравителния период, тялото да изхвърли обецата или да зарасне накриво. Обеци по гениталиите и устата могат да се отразят на начина Ви на живот по време на заздравителния период. Сексуалните контакти трябва да се избягват, докато обецата не зарасне напълно.

Какъв вид обеца да използвам?

КАКЪВ ВИД ОБЕЦА ДА ИЗПОЛЗВАМ?

Металът, използван за обеци, трябва да е полиран до огледалност. за да не потъмнява и корозира. Завършената повърхност, да бъде без шупли, което ще попречи на развитието на бактерии и вируси. Хирургическата неръждаема стомана е най-подходящият метал за използване по ялото.

ВРЕМЕТРАЕНЕ

1-2 секунди

ПОДХОДЯЩА ВЪЗРАСТ

Всякаква

ЗОНИ НА ПРИЛАГАНЕ

Лице

Тяло

Запазете своя безплатен тридесет минутен час за преглед и консултация!

ЗАПАЗИ ЧАС

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Scroll Up